Algemene voorwaarden:

1. Toepasselijkheid

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten van Leoniek Bontje  en Yvet Noordermeer (hierna genoemd De Buitenkeuken) met opdrachtgevers en deelnemers voor wat betreft workshops, lezingen en trainingen.

2: Inschrijvingen

2.1 Alle workshops, lezingen en trainingen worden gehouden onder voorbehoud van voldoende inschrijvingen.

2.2 De Buitenkeuken behoudt zich het recht voor waar nodig de locatie te veranderen.

2.3 Ruim voor de aanvang van een workshop of training ontvangt u een (elektronische) ontvangstbevestiging via e-mail die uw inschrijving definitief maakt. Inschrijving vindt plaats in volgorde van ontvangst van de aanmeldingen.

2.4 Per workshop of training zijn er slechts een bepaald aantal plekken beschikbaar. Zodra een workshop of training vol zit, wordt de inschrijving automatisch gesloten en is het niet meer mogelijk via de website een plek te boeken.

2.5 Als een workshop of training vol zit, kunt u mij mailen om u op te geven voor de reservelijst. Mocht er een plek zijn vrijgekomen, neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

2.6 Door de inschrijving verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

3. Annulering

3.1 Afmelden voor een workshop of training dient via e-mail te gebeuren.

3.2 Bij afmelding van een workshop of training krijgt de deelnemer een voucher die voor elke willekeurige andere workshop datum kan worden gebruikt.
3.3 Indien dit niet mogelijk is zal het betaalde bedrag van de workshop worden terugbetaald tegen de volgende voorwaarden: Tot 24 uur voor de datum kan de workshop worden geannuleerd tegen 5% van de verkoopprijs (administratie kosten).

Als binnen 24 uur voor aanvang van de workshop wordt geannuleerd kunnen we het bedrag niet meer terugbetalen.

 3.4 Mocht u niet kunnen komen, dan mag u ook zelf voor vervanging zorgen. Uw deelname bevestiging is overdraagbaar, maar meld het wel even.

4. Annulering/verplaatsing door De Buitenkeuken

4.1 De Buitenkeuken is gerechtigd bij onvoldoende deelnemers de aangeboden workshop of training te annuleren. Mocht een workshop of training geen doorgang vinden of worden verplaatst naar een andere datum, dan ontvangt u daarvan uiterlijk 7 dagen voor aanvang bericht.

4.3 De Buitenkeuken is gerechtigd bij ziekte van Yvet Noordermeer en/of Leoniek Bontje de aangeboden workshop of training te annuleren. Bij annulering wordt in overleg de inschrijving zonder kosten verplaatst naar een andere datum of geannuleerd en de eventueel betaalde cursuskosten worden gerestitueerd.

4.4 De workshop of training vindt alleen plaatst mits er voldoende deelnemers zijn. Bij minder deelnemers kan de workshop niet doorgaan.

5. Betaling

5.1 Deelnemers dienen het hele bedrag via de website te voldoen. Tenzij er met De Buitenkeuken – schriftelijk of per email – een andere regeling is overeengekomen.

6. Klachten

6.1 Heb je een klacht over een workshop of training? Neem dan contact met De Buitenkeuken op en we zullen ons best doen om je daarbij van dienst te zijn en het probleem proberen op te lossen.

6.2 Het indienen van een klacht ontslaat de deelnemer niet van de betalingsverplichting.

7. Aansprakelijkheid:

7.1 De Buitenkeuken probeert met de grootste zorg en toewijding de workshops te verzorgen. Het wildplukken, eten uit de natuur en maken van plant medicijnen, alsmede het gebruik hiervan, geschiedt op eigen risico.

7.2 De Buitenkeuken is niet aansprakelijk voor welke gevolgen dan ook van het volgen van de workshops of trainingen, het wildplukken of het eten uit de natuur.

8. Overig

9.1 De Buitenkeuken behoudt altijd het recht om de workshops en trainingen inhoudelijk te veranderen en/of prijzen te wijzigen.

9.2 Parkeerkosten en/of kosten van openbaar vervoer, indien van toepassing, zijn voor rekening van de deelnemer.

9.3 Als een deelnemer hinder veroorzaakt voor of tijdens een workshop of cursus, dan hebben wij het recht om deze persoon te weigeren of te verwijderen uit de workshop, en te weigeren voor volgende workshops of trainingen. De deelnemer krijgt hierbij het betaalde geld niet terug.

Door je via de website of via email op te geven voor een workshop of training, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden zoals hierboven beschreven.

Join event

You will receive a confirmation e-mail once you click send. If not, please check your spam folder and mark the e-mail as safe.