VERSTERK JE IMMUUNSYSTEEM MET WILDE EETBARE PLANTEN, 5 juli 2024

juli 5, 2024

09:30 - 12:00

- not specified -

45,00

Deze workshop wordt gegeven door Yvet Noordermeer.

We zijn allemaal geboren met een immuunsysteem om ons gezond te houden. Het is je belangrijkste bezit als het gaat om je gezondheid. Jouw immuunsysteem is eigenlijk een groot wonder dat iedere seconde onzichtbaar op de achtergrond aan jouw gezondheid werkt. Maar wat weten we er eigenlijk van en belangrijker nog hoe kunnen we het het beste ondersteunen?

Met wilde eetbare planten kun je een grote bijdrage leveren om je immuunsysteem te verbeteren en te optimaliseren. Planten als brandnetel, paardebloem, weegbree en daslook leveren ons lichaam een enorme hoeveelheid aan vitale voedingsstoffen. Meer zelfs dan de gemiddelde groente en fruit uit de supermarkt. De kracht van eetbare planten uit de vrije natuur is groot en bovendien kost het niets, alleen maar een beetje moeite om ze te plukken.

Tijdens deze workshop leer ik je hoe je met een beetje extra kennis van de natuur een grote impact kunt hebben op jouw gezondheid. Er zijn veel planten (en ook bessen, zaden en noten) in Nederland te vinden die eetbaar zijn, maar hoe herken je ze en hoe kun je ze inzetten om je gezondheid te ondersteunen?

In en om het mooie Muiderberg maak je kennis met ongeveer 8 -10 veel voorkomende, eetbare planten. Na de introductie gaan we op pad onder leiding van Yvet Noordermeer (voedingscoach, wildplukker en mede-auteur van het boek wildplukken) Ik leer je waar je op moet letten met wildplukken, geef informatie over de voedingswaarde en ik laat je zien hoe je de gewassen kunt herkennen en thuis praktisch kunt gebruiken. En geloof me, je zult versteld staan van de heerlijke, kruidige smaken!

Kosten: 45,- euro (inclusief hapje en drankjes)

Tijd: 9:30 – 12:00

Wil je mee? stuur dan een mailtje naar: info@bewustmetvoeding.com