Workshop wildplukken en koken 26 april ’24, Fort aan de Winkel, Abcoude

april 26, 2024

10:00 - 13:00

Winkeldijk 16 Abcoude

65,-

Deze workshop wordt gegeven door Leoniek Bontje i.s.m. Catherine van Lith. Tijdens deze workshop leer je welke eetbare groente en kruiden er in je directe omgeving groeien, hoe ze een zeer gezonde aanvulling op je voedingspatroon kunnen zijn en hoe je hier heerlijke, voedzame gerechten mee kunt maken. Na een welkom met koffie & thee in de oude schuur bij Fort aan de Winkel, beginnen we de workshop met een wandeling langs de stelling van Amsterdam.  Tijdens de workshop vertelt Leoniek over alles wat er groeit en bloeit rondom Fort aan de Winkel en leer je onder andere eetbare gewassen herkennen, krijg je informatie over de voedingswaarden en medicinale waarden en leer je waar je op moet letten bij wildplukken. Samen verwerken we de geplukte kruiden in een aantal gerechten en sluiten de ochtend samen af met een gezamenlijke lunch bij Caths Schuur, Winkeldijk 16 te  Abcoude.

Datum
26 april 2024

Workshop
10 – 13 uur

Lokatie
Fort aan de Winkel & Caths schuur

Prijs
€ 65,- pp

Opgeven kun je hier

Deze workshop is vol! Wildplukken en koken 12 april '24, Muiderberg

read next