juni 9, 2023
10:00 - 13:15
Tesselschadelaan 45 Muiderberg
65,-
In deze workshop leer je welke eetbare groente en kruiden er in je directe omgeving groeien. Hoe ze een zeer gezonde aanvulling op je voedingspatroon kunnen zijn. En hoe je hier heerlijke, voedzame gerechten mee kunt maken. Na een welkom met koffie of thee, beginnen we de workshop met een heerlijke wandeling onder leiding van Leoniek Bontje (wildplukker, herbalist en auteur van de boeken Wildplukken, Plant als medicijn, Pluk en bewaar en Plant en cosmetica) in de natuur van Muiderberg. Hier leer je onder andere eetbare gewassen herkennen, krijg je informatie over de voedingswaarden en medicinale waarden en leer je waar je op moet letten bij wildplukken. In het tweede deel gaan we de ‘oogst’ bereiden en maken we samen een uitgebreide lunch onder leiding van Yvet Noordermeer (voedingscoach en mede-auteur van het boek Wildplukken). We sluiten de workshop af door de lunch gezamenlijk op te eten. Na de workshop krijgt iedere deelnemer een hand-out waar alle afzonderlijke gewassen met beschrijving in staan. Ook de recepten die we maken staan er in zodat je deze in je eigen keuken kunt gebruiken.
Na deze workshop:
Leuk, lekker en leerzaam….Ook heel geschikt voor bijvoorbeeld gastlessen op scholen, vakantieactiviteiten op kinderdagverblijven, bedrijfsuitjes of vrijgezellenfeestjes. Ga je met ons mee? Kosten zijn 65,- pp. Start 10 uur, inloop half 10.
Voor meer informatie en om je op te geven stuur een mail naar info@bewustmetvoeding.com.
Lees onze algemene voorwaarden