Workshop Zoek oogst en eet je eigen superfoods!

september 13, 2019

10:00 - 13:00

Tesselschadelaan 45 Muiderberg

45,-

45.00In winkelmand

In deze workshop leer je welke eetbare groente en kruiden er in je directe omgeving groeien. Hoe ze een zeer gezonde aanvulling op je voedingspatroon kunnen zijn. En hoe je hier heerlijke, voedzame gerechten mee kunt maken. We beginnen de workshop met een avontuurlijke wandeling onder leiding van Leoniek Bontje (herbalist) in de natuur van Muiderberg. Hier leer je onder andere eetbare gewassen herkennen, krijg je informatie over de voedingswaarden en leer je waar je op moet letten bij wildplukken. In het tweede deel gaan we de ‘oogst’ bereiden en maken we samen een uitgebreide lunch onder leiding van Yvet Noordermeer (voedingscoach) Tijdens de workshop krijgt iedere deelnemer een hand-out waar alle afzonderlijke gewassen met beschrijving in staan. Ook de recepten die we maken staan er in zodat je deze in je eigen keuken kunt gebruiken.

Na deze workshop:

  • Ben je in staat uiteenlopende eetbare planten te herkennen
  • Weet je wat de gezondheidsvoordelen van wilde gewassen zijn
  • Kun je met je eigen oogst gerechten bereiden
  • Ga je naar huis met een volle maag, een hand-out van alle behandelde gewassen en recepten, zodat je thuis direct aan de slag kan

Leuk, lekker en leerzaam….Ook heel geschikt voor bijvoorbeeld gastlessen op scholen, vakantieactiviteiten op kinderdagverblijven, bedrijfsuitjes of vrijgezellenfeestjes. Ga je met ons mee?

Voor meer informatie: info@bewustmetvoeding.com. Als het regent op de desbetreffende dag, dan zal de workshop verplaatst worden naar een andere datum.

Workshop Zoek oogst en eet je eigen superfoods!

read next