Privé-sessies medicinale planten

Ik bied prive-sessies aan (met 1,5 m afstand)!

Diverse soorten privé-sessies:

Herbalist-sessies (welke plant is goed tegen je kwaal)

Heb je al langere tijd een kwaal en kom je er niet vanaf met reguliere medicijnen? Of wil je liever planten proberen in te zetten voor je gezondheid? Samen zoeken we naar de medicinale plant die bij je (kwaal) past. We kijken ook naar je leefwijze en voedingspatroon.

De herbalist-sessies vinden bij mij thuis plaats (tenzij je niet mobiel bent).

Privé-workshops (1-op-1)

Juist nu is het belangrijk je immuunsysteem te versterken met planten die om je heen groeien. Helaas kunnen workshops in groepen nu niet doorgaan. Wil je toch weten welke eetbare en medicinale planten er bij jou in de buurt groeien of zelfs in je tuin? Ik neem je mee voor een privé-workshop, wijs medicinale planten aan, laat ze je proeven en vertel erover. Ik vertel wat je er voor medicijnen van kan maken.

Privé-lessen

Ook bied ik privé-lessen aan over wilde, eetbare en medicinale planten. Dit zijn lessen wildplukken, waarbij we samen een wildplukwandeling maken, of lessen medicinale planten, waarbij de 10 medicinale planten behandelen in een aantal lessen.

De workshops kunnen ook bij jou in de buurt plaatsvinden.

Het meeste heb ik geleerd van de 1-op-1 lessen. We gingen vaak samen op pad en zij vertelde me van alles over de eetbare en medicinale planten die we tegenkwamen. Dit wil ik jou ook graag laten ervaren. Met liefde en respect voor de natuur leer ik jou ook te ervaren wat er om je heen groeit en ermee te werken ten behoeve van je eigen gezondheid.

Tarief: vanaf 75,-. Op lokatie is vanaf 250,- en dan komen er nog reiskosten bij.

Voor meer informatie en afspraken: leoniekbontje@gmail.com

Join event

You will receive a confirmation e-mail once you click send. If not, please check your spam folder and mark the e-mail as safe.