Privé-sessies medicinale planten

Leoniek Bontje biedt ook prive-sessies en prive-lessen aan.

Het meeste heb ik geleerd van de 1-op-1 lessen. Ik kreeg les van een herbalist en we gingen dan samen op pad; zij vertelde me van alles over de eetbare en medicinale planten die we tegenkwamen. Dit wil ik jou ook graag laten ervaren. Met liefde en respect voor de natuur leer ik jou ook te ervaren welke planten er om je heen groeien en hoe je ermee kunt werken ten behoeve van je eigen gezondheid.

Diverse soorten privé-sessies:

Herbalist-sessies (welke plant is goed tegen welke aandoening)

Heb je al langere tijd ergens last van en kom je er niet vanaf met reguliere medicijnen? Of wil je liever planten proberen in te zetten voor je gezondheid? Samen gaan we op zoek naar de medicinale plant die bij je past. We kijken ook naar je leefwijze en voedingspatroon.

De herbalist-sessies vinden bij mij thuis plaats (tenzij je niet mobiel bent).

Privé-workshops (1-op-1)

Juist nu is het belangrijk je immuunsysteem te versterken met planten die om je heen groeien. Wil je weten welke eetbare en medicinale planten er bij jou in de buurt groeien of zelfs in je tuin? Ik neem je mee voor een privé-workshop, wijs medicinale planten aan, laat ze je proeven en vertel erover. Ik vertel wat je er voor medicijnen van kan maken.

Privé-lessen wildplukken

Ook bied ik privé-lessen aan over wilde, eetbare en medicinale planten. Dit zijn lessen wildplukken, waarbij we samen een wildplukwandeling maken, of lessen medicinale planten, waarbij de 10 medicinale planten behandelen in een aantal lessen.

De workshops kunnen ook bij jou in de buurt plaatsvinden.

Tarief:

Op lokatie 1-op-1 is vanaf 250,- (excl. reiskosten). Een workshop met een groep is 375,- (excl. reiskosten). Consult of privé-workshop in de medicinale tuin in Amsterdam is vanaf 150,- per uur.

Voor meer informatie en afspraken: leoniekbontje@gmail.com

Join event

You will receive a confirmation e-mail once you click send. If not, please check your spam folder and mark the e-mail as safe.